’t Leliepark Gouda

Gemiva-SVG beschut wonen

Wonen met een lichte verstandelijke handicap

De Gemiva-SVG Groep ondersteunt mensen die dat op eigen kracht niet kunnen bij hun leven in onze samenleving. Zij ondersteunen hen bijvoorbeeld in hun eigen woonomgeving, op school, op hun werk of in onze locaties. Bij de woonlocatie in ‘t Leliepark wonen 19 cliënten met een lichte verstandelijke handicap. De cliënten hebben allen een eigen appartement, met een eigen voordeur, een eigen brievenbus, keuken/woonkamer, slaapkamer, douche/wc, wasmachine/wasdroger, balkon.

Twaalf kleine appartementen op de eerste woonlaag zijn voor cliënten die individueel wonen. Ze kunnen elkaar ontmoeten in de gemeenschappelijke ruimte (de Babbelhoek) op de kop van het gebouw, hier is ook een buitenterras met uitzicht op het water voorzien. Samen met de begeleiding kunnen ze hier koken en eten in de gemeenschappelijke keuken. Direct aangrenzend zijn de ruimte voor de slaapwacht een wasruimte en een kantoor opgenomen

Zeven appartementen op de  tweede woonlaag zijn voor ouders met een verstandelijke handicap en hun kind(eren). De ouders krijgen begeleiding bij de zorg voor en opvoeding van hun kind(eren).

Projectgegevens

Locatie

Koningin Wilhelminaweg 329-389

Opdrachtgever

Woonpartners Midden-Holland, Waddinxveen

Projectarchitect

Marc Ibelings

Vloeroppervlakte

34 appartementen

Wilt u meer weten?

Wij vertellen u graag meer over dit project.

Marc Ibelings
Architect

E-mail of bel 010 2021900

Documentatie

Download (lage resolutie)

Deel dit project

Seniorenwoningen

Residentie Prins Maurits

Waalstaete

Terug naar overzicht